Öldürücü 7 Gün #6 Ablanız Büyüdü de Röportaj Verdi


Blog Sözlükte yazılarını takip ettiğim bir arkadaşımla kısa bir röportaj yaptı. Özellikle kullanıcı ismimin neden 'yalnizamaozgur' olduğunu epey anlattım.



Temamı değiştireli epey oldu aslında Instagram'dan edindiğim bir arkadaşım sağolsun. Sürekli siyah tabanlı temalar kullanıyordum ama beyaz tabanlıyı daha çok beğendim. Blogumu okuyanlar da aynı düşüncedeler. 'Siyahtan içimiz kararıyor değiştir şunu Nuuur' diyen epey bir kişi  vardı.

Şu an tek sıkıntım blogum teması ile alakalı şu iki üç sorun var. (Mesela devamını gör yazısının ingilizce çıkması gibi) Ama en büyük sıkıntım bire bir  mobil uyumlu olmayışı temanın.  Yine de çok kafaya takmıyorum çünkü çok içime sindi. 


Herkes sonbahar geliyor diye mutlu. Kazaklar, kitaplar, yağmurlu günlerde uyumak dersin, kahveler dersin...
Tabi bende mutluyum. Ama bir sorun neden diye?
Animelerin yeni sezonları yıl içinde iki dönem yayınlanır. bu dönemler 'Yaz' ve 'Sonbahar'dır. Yani benim için sonbahar demek yeni animeler, sevdiğim animelerin yeni sezonları demek.

Himouto! Umaru-chan R


Daha önce Umaru-chan'ın tam bir depresyon kırıcı özelliğine sahip olduğunu söylemiştim. Cidden izlerken çok eğlendiğim bir animedir. (Ama o kadar çok izledim ki tüm bölümlerini ezberledim neredeyse) Ve yeni sezonu bu sonbahar geliyor. 

Shokugeki no Souma: San no Sara


Hala yazılacak bir 'Anime önerileri' yazım var. Ve bu yüzden aslında Shokugeki no Souma hakkında bir şeyler yazmak istemiyordum. Ama hani tüm zamanların en sevdiğim animelerden biri. 15 yaşındaki Yukihira evlerinin altındaki küçük restoranında çalışarak büyümüştür. Birden babası dünya çapında yemekler yapmak için evden ayrılınca Yukihira'yı da mezun oranı %10'dan daha az olan bir yemek okuluna yazdırır. Bu yemek okulunda her şey yaptığın yemektir ve bu yemekle ancak prestij kazanabiliyorsun. 

Gerçekten muazzam bir anime. 


Hele yemeklerin yapılış aşamaları, tasvirleri, görüntüleri o kadar muazzam ki acıkmamanız içten bile değil.


Bu bölümlerine izleye izleye doyamadığım animenin üçüncü sezonu yolda. Ne kadar heyecandan mangasını okusam ve takip ediyor olsam da (Bu gelecek anime bölümlerinde neler olacağını ezbere biliyorum demek)  dört gözle bekliyorum yeni sezonu.

Yemeğe Bakış Açınızını Tamamen Değiştirecek Bir Anime : Shokugeki No Souma Okumak için tık.
Son olarak bir duyurum olacak.


Instagram hesabımda (@yalnizamaozgurstudies) KAF4 çekilişi yapıyorum. Bu seneye ya da seneye üniversiteye giriş sınavına katılacaklar için güzel bir fırsat olabilir.


İşte böyle dünyalılar. Kendinize iyi bakın ve yorum olarak  bir şeyler karalamayı unutmayın!

17 yorum:

  1. Devamını gör yazısını Türkçe yapmak için tema>html'yi düzenle ye tıklayıp çerçevede ki kodlara ctrl+f ten "contiune reading" i aratıp türkçesini yazman yeterli 😊 Ayrıca yeni tema çok daha iyi bizce de 🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzu onu denedim ama galiba gömülü kod. Çıkmıyor çünkü.

      Sil
  2. Sonbahar demek kazak demek değil bizim için. Çünkü Akdenizde yaşamak be like :(

    YanıtlaSil
  3. Bende bir tek benim yayınlarımı hazırlamam o kadar uzun sürüyor sanıp üzülüyordum, yalnız değilmişim ♥ Röportaja da blogunun yeni hali gibi bayıldım :))

    YanıtlaSil
  4. Ben de merak ettim neden blog ismi "yalnız ama özgür" ondan dolayı röportaj bir göz attım.

    YanıtlaSil
  5. Teman çok güzel olmuş ^^
    Umaru-chan yeni sezon mu geliyorrrr , oy may gat , çıldırıyorum şuan sevinçten kardeşimi sarsıyorum :D

    YanıtlaSil
  6. Wow! Such a great posts dear~ ^^
    Would you like to support each other by follow on GFC & G+?
    Please Let me know if you follow me and I’ll follow back asap!

    Love xx
    Official Seol ♥

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir temanız var.
    Blogunu takibe aldım.Banada beklerim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Ben niye hic anime izleyemiyom ya cok skliyom ha 😁 sen benim yerimede izle kuzum tamammiiii 😁 bencede bu teman göz sagligimiz icin birebir bence 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablam bana göre herkes anime sevebilir ama o kişinin hobisine, ilgi alanına yönelik bir şey önermek gerekiyor. Daha önce sevmeyen ya da sevmediğini düşünen arkadaşlarımda denedim. %100 çalışıyor. :D ama olsun ben senin yerine de izlerim. <3

      Sil
  9. Shokugeki no Souma: San no Sara animesini favorilerime kaydedeli aylar oluyor, her defasında yakında başlıcam diyorum ama bir bakıyorum ohooo araya neler girmiş. Neyse sorun yok. Herşeyin bir vakti zamanı vardır elbet.

    YanıtlaSil