Biraz Daha Yazmamaya Devam Edersem Linç Edileceğim Galiba

Mimleri çok sevmiyorum aslında. Bunun nedeni hem kişisel hayatım hakkında çok bilgi içermesi hem de benim cevapladıklarım genelde depresif ve iç karartıcı oluyor. Bir süredir yokum. Sadece burada değil, her yerde. Yaşadığıma dair o kadar az belirti veriyorum ki.

Neyse bunları boşverelim. Bu mim ile toparlanmaya çalışayım. Bir kristal kadar kırılgan fakat elmas kadar güçlü olduğunu düşündüğüm Bir Küçük Elif Melesi mimlemiş beni.

Dipnot: Elif'in aklına her ismimi duyuşunda Kleopatra gelirmiş. KLEOPATRA KLEOPATRA! Aslında ten rengim biraz daha beyaz olsa benzeyebilirmişim de. (Evet burada ego konuşuyor eheheh)


1)Almaktan asla vazgeçemeyeceğin bir şey var mı?
🎈Bunun cevabı kırtasiye ürünleri sanırım. Bu çoğu kişide var aslında ama bir sürü kalemim olup rengarenk yazmaya bayılıyorum. Ama defter almayı çok sevmiyorum. Çünkü alınca ya yazmaya kıyamıyorum yazdığım zaman ise yazdığımı beğenmeyip yırtıyorum. Böyle saçma bir şey işte.


2)Büyük,kocaman bir acı hissettiniz mi?
🎈 Buna cevabı 'Hayır.' olan azdır herhalde. Ben hayır diyeceğim. Çünkü o kadar aman aman bir acı yaşadığımı düşünmüyorum. (Kişisel hayatımı bilenlerin göz devirip 'Ciddi misin sen?' dediğini görebiliyorum. Yazar gülüyor) Evet herkes gibi bende acı çektim fakat ben kendi acılarımı  daha çok zorluk olarak yorumluyorum. Çok yakınımdaki biri babasını birkaç yıl önce kaybetti. Bence büyük, kocaman acı dedikleri şey o.

3)Altın günlerine dair kötü bir anın var mı?
💀Altın günlerinden ziyada 'Çay'lar vardı. (Kendini ifşalama geliyor) Ben asker kızıyım. Annemlerin Çayları olurdu. Her ilçenin bölük komutanlarının eşleri ildeki orduevine giderdi. Bu altın günlerinin daha resmi ve geniş çaplı olanı gibi bir şey. Evet bunlarla ilgili çok kötü anım var. Bizim oraya girişimiz yasaktı. Annem bizi götürse bile bahçede oyalanmak zorunda kalırdık. Ve katılım zorunluydu. Bazen götüremezdi bile. Sekiz dokuz yaşındayken benden 4 yaş küçük kardeşimle evde tek başımıza kalmak zorunda kalırdık. O zamanlar farkında değildim fakat cidden zor bir durum dokuz yaşındaki çocuk için.

4)Özel bir yeteneğin olsa ne olmasını isterdin?
🎈 Süper dahi olmak sanırım bunun cevabı. Düşünce okumak isterdim eskiden fakat bu tehlikeli bir şey. Düşünce okuyabilseydim kesinlikle yalnız kalırdım. Sonuçta en yakınındakinin senin hakkındaki düşüncesini bile kesin olarak bilemezsin.

Süper dahi olup Tony Stark'ın kadın versiyonu olurdum heralde.


5)'Etraf ne der?' diye düşünmeden hareket edebilir misin?
💫Bunun cevabı bir buçuk yıla kadar ben farkında olmasam bile 'Hayır.'dı. Fakat ben insanların bana dediği şeyleri tavsiye veya tecrübe olarak algılıyordum. Tabi zaman geçtikçe bana denilen şeyler emir kipinde olmaya başladı. İşte o zaman bir şeylerin yanlış olduğunu anladım.
Yapmayın. Toplum baskısına boyun eğmeyin. İnsanların tavsiyelerini dinleyin ama bir süzgeciniz olsun. Söylenen her şeyin doğruluğunu sorgulayın. Ardından kararınızı verin.
Eğer insanların dedikleriyle yaşarsanız kendi hayatınız olmaz. Ve farkında olmadan hayatınızın fırsatını kaçırabilirsiniz.
Şu an için evet bu sorunun cevabı. Bir buçuk yıldır kendi doğrularım yol gösteriyor bana.

6)Hangi mevsimi seversin?
⛇Kışı severim. Soğuğu değil kışı. Dışarıda rüzgarlar eserken üç kat battaniyenin altında film izlemek için. Bir de kayak için tabi.


7)Blog yazmak sana ne kattı?
👭Tek kelime. Arkadaş.

8)En sevdiğin dizi,film,animasyon ve kitap hangileridir?
Bunların üçüne de cevap veremem. En sevdiğimi seçemiyorum bir türlü.


9)Düşlediğin hayatı yaşayabildin mi?
Daha değil. Heralde üç dört yıl daha var yaşamama.

10)Gece yarısı uyanıp sevdiğiniz birinin nefesini dinlediniz mi?
❤Hayır. En büyük hayallerimden biri de bu. Kabus görüp uyandığım zaman beni sakinleştirecek kolları yanımda bulmak.

Çok motive eden bu mimi herkesin yapmasını temenni ediyorum.
Kendinize iyi bakın dünyalılar!

7 yorum:

  1. Gördüğüm en güzel mimlerden ama bizde henüz yapamadık bilgisayarımız da bozuldu Elif bize çok kızmaz inşAllah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızmam kızmam, kızar mıyım hiç.. Size kızılabilir-miş gibi ♥

      Sil
  2. Ayy cok güzel olmus.. Ellerine saglik

    YanıtlaSil
  3. Yaa ama ne kadar da tatlı bahsetmişsin benden, galiba dünyadaki en tatlı insanlardan birisin ♥ Harika cevaplar var ama en bayıldığım ve kendimi bulduğum kırtasiye ürünlerine olan aşkın :)) Arayı çok açmamaya çalış olur mu? Çok özlüyoruz ♥

    YanıtlaSil
  4. hadi kurtuldun linçten bu defalık :)

    YanıtlaSil
  5. blog yazmak çok güzel bir şey ve güzel arkadaşlar ediniyor olmak çok mutluluk verici

    YanıtlaSil
  6. Ya o başlığa nasıl güldüm , hahaha :D
    Acı ile söylediklerin de çok haklısın ya , gerçi herkesin acı eşiği farklı bize acı vermeyen şey başkasını hasta eder tabi tersi de olur yani hepimiz farklıyız , kimse dayanamayacağı acıyı yaşamaz bence .
    Aaa bak sende de altın günü yokmuş :D bişey diycem sen pek bahsetmedin ama ben sende tam bir asker kızı havası almıştım , ne kadar da zekiyim , hahaha :D

    YanıtlaSil