Öldürücü 7 Gün


Seri yapsam mı yapmasam mı bilemedim şu an. Neyse Dünyalılar size soruyorum bu deneme yazısı olsun.


Aklımda şöyle bir şey var (yalnız bunlar uzun soluklu yazılar olacak çoğunlukla uyarayım ona göre düşünün) bazı haftalar (özellikle olaylı olanlar) 'Öldürücüyedigün' başlıklı bir seri yapmayı düşünüyorum. Çok başlıklı olurlar muhtemelen. Bu yazıya benzer olacak. Formatı beğenip beğenmemenize göre lütfen bana yapıp yapmam konusunda fikir verin.


Neyse şu an başka bir şeyler anlatacağım.


İyi haberlerden mi başlasam kötülerden mi? Neyse rastgele gidiyorum.

(okuyucu yazanın dediklerini anlamaya çalışırken)





Rezillik 1!


Şimdi gönül ister whats app konuşmalarını atayım ama olmaz. Kimliğimi olabildiğince gizlemeye çalışıyorum. (Hayır sevgili okuyucu gizemli olmaya çalışmıyorum sonra anlatırım bunu da)(ALLAH'IM NE ÇOK ANLATACAĞIM ŞEY VAR) (iki hafta sonra anlatacak şey bulamadı.) Neyse neyse tamam olaya geçeyim.


Şimdi benim üniversitemde üyesi bulunduğum gayet büyük bir kulüp var. Ara ara toplantılar yapıyoruz. Yaklaşmakta olan bir etkinliğimiz var ve ben bu etkinlikte görevliyim. (Adana'da bulunan Dünyalılar beni enselemeye çalışabilir ehehehe)(SAKIN HA!)(yazan gülüyor.İstediğinizi yapmakta özgürsünüz Dünyalılar.) İşte toplantımız var pazartesi günü. Şimdi olaya gelelim. Grupta birisi -ismini bilmiyorum 120 kişi var nasıl bileyim- bu toplantının nerede olacağını sordu. Toplantılar da genelde bizim bölümde olur. Verilen cevap aynen şuydu.


'Elektrik elektronik fakültesinde adiye.'


Daha sonra biri 'Adiye nerede?' yazdı. Bende onu alıntılayıp '+1. Elektrik elektronikte okuyorum güya bölümde ne nerede bilmiyorum bile.'yazdım. Sonra iki üç kişi '😂😂😂😂' bu emojiyi attı ve kimse bizim sorumuza cevap vermedi.


Aynı anda ben yine bu klüpte idari bölümde olan biriyle konuşuyordum. Ona 'Adiye nedir nerelerde bulunur?' yazdım. Yazmamdaki amaç kelimenin anlamını öğrenmekti. Kız bana ':))' attı. Bende 'Ciddiyim hangi katta?' yazdım.


Sıkı durun.


KIZ BANA DEDİ Kİ 'ADİYE KIZIN İSMİ'.

                                           

(konuştuğum kız temsili)     


      

                                            (rezilliğimin boyutunu kestiremeyen ben temsili)


Olayı tekrar özetleyeyim meğerse yukarıdaki konuşmalarda biri toplantının yerini sormuş. Ve cevap veren kişi ona hitap etmiş. Bizde kızın ismini konferans salonu falan sanmışız. Biz diyorum çünkü grup konuşmasında asıl başka biri demişti 'Adiye nerede?' diye. Bende ona katıldığımı ifade etmiştim.


Bu olaydaki tek kendimi tesellim tek başıma rezil olmamam.


Sonra computer programming laboratory dersinden 5 aldım.



(böyle yaptığıma bakmayın siz beklenilen bir şeydi aslında)


Açıklanmadan önceki gün dersimiz vardı. Tahtaya bir kodu tamamlamak için (yaklaşık bir sayfalık bir kod) beni çıkardı hoca. Yapamam yapamam diye çıktım fakat gelin görün ki yardımsız bitirdim. Sınıf arkadaşlarım notumu görünce beni linç edecekler galiba. (tahtadan inerken hepsi bana uzaylıymışım gibi bakıyorlardı)


Son olarak birkaç duyuru ile gideceğim Dünyalı.



(yapamam gerekenlerin fazlalığını fark edince ben)



İkincisi bu hafta muhtemelen yoğun ve yorgun olacağımdan yeni yazı yazamam diye tahmin ediyorum. Fakat hafta sonu veya önümüzdeki hafta filmyiyici #2'yi yazmak durumunda kalacağım çünkü Will Smith'in oynadığı Gizli Güzellik 16 aralıkta vizyona girecek. Girmeden önce fragman ile ilgili yazı yazmak durumundayım.

Ve ve ve son olarak çok tatlı bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim bir mektup arkadaşım oldu! Evet aramızdan! (isterse kendini ifşalayabilir)

                                                 
                                            (ilk kez mektup arkadaşım olacak)


Sağlıcakla kal dünyalı!

29 yorum:

  1. Görseller çok pekiştirmiş anlattıklarınızı :)
    Değişik bir isimmiş Adiye. İlkten bir kız ismi gibi algılanmıyor. Adeviye duymuştum da Adiye'yi ilk kez okudum, duydum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla açıkçası Adiye de olabilir yanlış olmasın (yazar gülüyor) emin olamıyorum ya kafalar karışık

      Sil
  2. Hocamıza hocam kinaye mi yapıyorsunuz yoksa gerçekten şu an bizim çok iyi olduğumuzu mu düşünüyorsunuz dediydim. Hoca kinayenin dik alasını yapıyormuş ve epey epey sinirliymiş :D

    YanıtlaSil
  3. Doğrusu kız ismi olarak hiç Adiye gibi bir şey duymamıştım. Bir yaşıma daha girdim sayende. (garipsemiş okuyucu bakışı)
    Görseller şahaneydi. (hepsinde bol bol güldü) Başta cidden ne dediğini anlamamıştım ama çok da şaapmadım :) Filme gidemeyeceğim için senin yorumunu bekliyor olacağım. Bir dahaki yazıya görüşürüz diyeyim o zaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumlarını bekliyor olacağım. (yazar kucak dolusu kalp fırlatıyor)

      Sil
  4. Haha çok eğlenceliydi bu yazı :)
    Hele Adiye olayı çok komikti, efendim :D
    Yazı yazmayacak olmanıza üzüldüm, etkinlikte kolaylıklar! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerede tuhaf iş var benim başım geliyor efendim inanın. Hala çok yorgunum yazacak mecalim yok.

      -sağlıcakla kalın

      Sil
    2. Yazıya ara verip dinlenmek iyidir bazı zamanlar,
      Siz de sağlıcakla kalın, efendim :)

      Sil
  5. hepsini beğendim yazdıklarının (çok sırıttı) hep böyle tamam bi de kolaylıklar sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler deep (yazar kucak dolusu sevgi fırlatıyor)

      Sil
  6. Kolay gelsin canıım. Yaa mektup arkadaşının olmasına çok sevinmişsin anladığım kadarıyla, ama şunu da söylemeliyim ki eminim mektup arkadaşın da çok sevinmiştiir. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah kuzum bende sevindiğini umuyorum ama şöyle bir durum var. İnsanlar beni tanıdıkça ya çok sever ya nefret eder bi ortası yok yani. Mektup arkadaşımı da kaçırmam elimden inşallah. (yazar üzülüyor)

      Sil
  7. Öncelikle öldürücü yedi gün başlığını beğendim böyle bir seri de mutlka olsun hatta :)
    Çok eğlendim okurken resimlerde yazıyla ve durumlarla çok ilişkili olmuş daha komik yapmış yazıyı :D devamı gelsin, mektup kardeşi bulmana da çok sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğimi anlayan biri çıktı çok mutluyum şu an. (Yazar okuyucusuna sarılmak istiyor) zaten sık sık yapmayı düşünmüyorum da böyle yaşadığım antin kuntin şeyleri anlatırım. Mektup arkadaşı olayı da umarım iyi sonuçlanır çok tedirginim (yazar üzülüyor)

      Sil
  8. Bazen yazışmalarda böyle komiklikler olabiliyor :) Kolay gelsin size :)

    YanıtlaSil
  9. "Rezilliğinizin boyutunu kestiremeyen siz" çok etkileyici bakıyor. :) Etkinliğinizde kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  10. son yazımda yine adın geçiyo kiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şaka yapıyosuuun. (yazarın gözlerinde kalpler uçuyor)

      Sil
  11. (okuyucu yazarın dediklerini anlamaya çalışırken = ben) Ben kesinlikle isterim bu postların devamını. Sen nasıl diyorsun :D -okuyucu burada kahkaha atıyor- açıkçası ne zaman yazılarını okusam gülmek geliyor içimden. Çok eğlenceli bir anlatı dilin var. Sonra Adana geçiyor yazının bir yerlerinde :D Haberlerden izlediğim ve gazetelerden okuduğum kadarıyla o şehrin insanların üzerinde bıraktığı etki bu herhalde diye düşünmeden edemiyorum :D -okuyucunun senin postlarına nasıl bayıldığını anlatması kelimelerle çok da mümkün olmadığı için, en kocamanından öpücükler gönderiyor-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi seni güldürdüysem ne mutlu bana. (yazarın gözleri mutluluktan doluyor) İnan bilemiyorum ama bence Adana'dan değil hep ben böyle biraz çatlaktım. (öpücük alan yazar utanıyor)

      Sil
  12. Genelde olayları en geç algılayıp - hatta algılayamayıp - böyle bende kalıyorum , hahaha :D
    Birde merak ettim sen adanalı mısın yoksa okumak için mi gittin , ben adana ile ilgili efsaneler de gerçek mi , hahaha :D Aslında bende adanalıyım ama hiç gitmedim merak ettim şimdi :D
    Çok eğlenceli bir yazı olmuş devamını isterik :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adanalı değilim ama beş yıldır buradayız. Okulu da burada kazandım ailemleyim yani. (yazar gülümsüyor) Altı yedi şehir gezdim. Ama en sevdiğim aralarında Adana. Diğerlerinden hep nefret ettim. Kimi zaman bu nefretin sebebi şehrin yapısı kimi zaman şehrin insanları kimi zamanda o şehirde yaşadığım olaylar oldu. Adana ile ilgili efsaneler inan gerçek değil gezdiğim şehirler arasında en medenisi burası diyebilirim. İnsanları çok samimi yardıma ihtiyacın olduğunda hemen koşarlar. (Belki de ruheşimi bu şehirde bulduğum için biraz taraflı davranıyor olabilirim, bilemiyorum ihihihih) Adanalı olmakla gurur duymalısın bence. Gerçekten çok güzel bir şehir. (Kebabı hiç söylemiyorum artık)
      Tabi bir Adanalı isterse geturürük devaminü (yazar gülerken sandalyeden düşüyor)

      Sil
    2. Yok zaten baya gurur duyuyorum , kardeşim hep sosyal medya yüzünden adanalı olmayı kabullenemedi aslında bende küçükken pek kabullenememiştim - sağolsunlar haberler çok iç açıcı - sonra adanalı gayette insan gibi - uzaylı değiller , hahhaha - komşularla filan tanıştım - daha önce dedem ve babam dışında adanalı tanımıyordum ondan - dedim gayette normal insanlar - hahahaha - . Ama adanayı çok merak ediyorum , hehehe efsane ile karşılaşırım belki :D

      Sil
    3. Umarım bir gün gelip görme fırsatı bulursun. Sosyal medyaya çok kötü yansıyoruz çoook

      Sil
  13. organizasyon nasıl geçtiiii keyifli miydiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bittim deep bittim. 12 saat uyudum hala ayaklarım sızlıyor. Koştur koştur öldüm Deeeeeeep. (yazar hala uyumak istiyor)

      Sil