Öldürücü 7 Gün #2

Yıl -  dım.

Cidden.

Bayağıdır yazıp yazıp siliyorum. Çünkü ne yazsam inanılmaz depresif, dramatik ve boğucu oluyor. Sınıftaki bir arkadaşımla yaşadığım saçma sapan bir olayı kafama çok taktım bir iki haftadır. Gerçi şimdi bıraktım. (ımırımda dığılsınız mod: ON)

Çünkü ben saçma sapan bir sürü olayı kafama takıp kendime dert etmekle ünlüyüm.


Bu özelliğimden de vazgeçmeye çalışıyorum.

Beklediğim filmlerden biri vizyona girdi, (Gizli Güzellik) diğeri de bu hafta giriyor ve benim hiçbirine gidecek zamanım yok!

(Tüyap olayını farkedince aynen böyle oldum)

Sanki bu da yetmezmiş gibi TÜYAP kitap fuarı bu yıl finallerimle çakışıyor. Tam tarihlerinde değil ama sonlarına doğru daha çok indirim yapılıyor ve tam da son günlerinde finallerim var.

Sonra bir de ifşa oldum!

(ifşa olunca ben)

Şimdi ben bu blogu gizli tutuyorum. Yani kimseye demiyorum, kişisel hesabım başka vs vs. Nedeni de insanların beni sadece fikirlerimle, yazılarımda tanımasını istemem. Ama tabi kim olduğumu bulabilmek için Sherlock olmaya gerek yok. (ciddiyim) Bazı yorumlarda kendimden, ailemden, okuduğum bölümden söz ediyorum. Elbette bunları toplarsanız bir yere çıkarsınız ama abartmanın lüzumu yok tabi.


Ayrıca ben burada normalde çıkıp herkesin önünde söylemediğim hiçbir şeyi yazmıyorum. Söylemiyorum. (Gerçi söylemediğim şey yok inanılmaz dobra biriyim) Fakat öyle işte anonim kahraman takılıyorum.

Tabi benim üstün zekalı arkadaşlarımdan biri beni tesadüf eseri bulmuş. ( Eğer burayı okuyorsan şaka yapmıyorum. Ciddiyim.) Bu da beni artık yazdıklarıma dikkat etmeye itiyor. (Şaka şaka. Normal düzende devam rezilliklerimi anlatmaya devam edeceğim tabiki de.) (yazar burada gülüyor)

Boş kaldı buralar okuldaki olayı anlatayım bari. Benim vizelerden sonra beraber gezdiğim bir arkadaş grubum vardı. İşte bu gruptan bir kız kalktı bana 'Davranışlarından hoşlanmıyorum. Çok aşırısın.' dedi. Bende 'Madem hoşlanmıyorsun bulunduğun ortama girmem.' dedim. Evet, şu an beni yılın salağı seçebilirsiniz. Hayır neden 'Madem beğenmiyorsun yanımda gezmezsin.' demedim de kendimi ezik konumuna düşürdüm? Hiçbir fikrim yok. O anki ruh halime bağlıyorum. Bir de ben bu 'Dıvrınışlırın bızı rıhıtsız ıdıyır.' olayını en az iki yıla bir yaşadığım için 'Amaan.' diyip kestirip atıyorum.
(valla yıldım böyle salak saçma insanlardan)

Yoksa o kızı yerin dibine sokar mıyım sokarım. Benim arkadaşlarım o kız benimle konuştuğu için adam yerine koyup selam verdiler. Kendini bir şey sandı.


Pardon, kendimi kaptırdım. Zaten kızın düzgün bir kişiliği yok. Hatta kişiliği yok. Buna benzer olayı sınıfta 2 kişiye daha yapmış. (Eyy beni keşfeden sınıf arkadaşım, buraları okuyorsan bil ki ben çok uzaktayım... Şaka şaka. Valla haklıyım hiiç kusura bakma)

Gene çirkefliğim tutu. Neyse işte bu kız yüzünden bir yıllık arkadaşımla aramda bozuldu. (Dolaylı yollardan) Taktığım şey buydu. Fakat sonra döndüm dedim ki... (hayır Sıla'nın şarkısıyla devam etmeyeceğim)(yazar gülüyor) Nerede kaldım işte 'Ammann.' dedim. 'Benim ona verdiğim değerin onda birini bana vermiş olsaydı aramız açılmazdı.' İfşa olduğum arkadaşım da 'Yaa kanka ona mı kaldın biz varız. Boşveer.' diyince de olayı kapattım, paketledim.

Ve elbette finaller yaklaşıyor.



Öldürmeyen Allah öldürmez ya.

Kendinize iyi bakın Dünyalılar!

Dipnot: Mimlediklerimi kontrol ediyorum haberiniz olsun. Gözüm üstünüzde.


22 yorum:

  1. hahah :D bir tırsmadım değil ya hemen yapıverdik mimi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zamanım olunca göz gezdireceğim (kalp kalp kalp)

      Sil
  2. heeey yine okuycam da baksana o üstün zekalı nasıl nerden bulmuş yani blogçu mu nasıl rast gelmiş hangi yazdıklarından yaaaa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz bir senedir arkadaşız. 'Neden ben kankamı hiçbir yerden takip etmiyorum?' demiş. Hiçbir sosyal mecrada bulamayınca ismimi google'a yazmış. Bu blog hesabının bağlı olduğu mail hesabında tam ismim olduğunda sonuçlarda çıkmış. (yazar yazmaktan yorulur) İşte böyle bir olay deep ya.

      Sil
  3. Mim'i hemencik olmasa da 3 gun oncesinde yapmistim. Ugradin mi bilemiyorum(suan sirf usengecligimden bloguma gidip yorumun var mi diye bakmiyorum) 😁😃
    Bu arada neler yasamissin neler. Artik okul okumadigimdan(disaridan okuyorum) midir nedir?Yasananlar acayip tuhaf geliyor. Okul yillarinda kimse kimseyi cekemiyor herhal 😃Fazla konusmaya gerk yok. Uzattigimin farkinda olup burdan ayriliyorum😃✋

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsafsııızz insafsız seni. Ben o kadar eğlenceli yorumlar yapıyorum insan bir gidip bakmaz mı bee. (dur dur yazmamışta olabilirim)(yazar gülüyor)
      Dışarıda deli gibi yağmur yağarken birazdan gidip blog gezmelerimi yapacağım. (öğretmen gibi kontrole geliyorum)
      Uzat ya. Uzun yorumları çok seviyorum ben. Bilmiyorum kuzu annem de 'kıskandı seni.' diyor da. Ben hala kıskanılacak bir şeyim olmadığını düşünüyorum.

      Sil
  4. noname blog yazmak ya da blog yazdığını tanıdıklarına söylememek ayrı güzel oluyordu, rahatlamak için blogunu açıp içini dökebiliyordun, ben de ilk başlarda öyleydim sonra etrafımdakilere söylemeye başladım ve onlar hakkında yazmayı bıraktım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birileri hakkında yazmak değil aslında konu. Çünkü inan ben buraya yazdığımı suratlarına da söylerim. Benim için hiç problem değil. Sadece ne kimse ne okuyucularım,takipçilerim yüzümü bilmesinler istiyorum. Sadece fikirlerimle,yazılarımla kafalarında bir kişi oluşsun istiyorum.
      Ha sonsuza kadar gizli kalabilecek miyim? Tabiki de hayır.

      Sil
  5. Ay şu her şeyi takma durumu bende de var ne kötü bir şey. Üzülüyorum bazen böyle olduğum için be. O değilde instadan beni de mimlemiştin ben onu unuttum 😱 o arkadaşını da çok takma bence sen aşırıyken tatlısın 🙃🙃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BANA TATLISIN DEDİİİİİİ!!!!(gidip camdan aşağı atladı)
      İnan takılmaya değecek biri değil zaten attım kafamdan hepsini.
      Kendimize hayatı zehir ediyoruz ya böyle kafaya takarak. (Ama devam ettiler.)

      Sil
  6. sınavlarda başarılaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler deep (yazar kalpler gönderiyooor)

      Sil
    2. uykunu aldın tabii keyfin yerindeeee :)

      Sil
    3. Deep açım aççç. Annem yemek yapmıyor bana. Her şeye ya kalk kendin yap ya da bana yardım et diyor. (Ki yaşlı falan değil kendileri) Öyle olunca bende bırakıyorum.

      Sil
  7. İsminize yakışır bir hareket gerçekleştirmişsiniz efendim, gruptan ayrılarak. Bence bu duruşlu bir davranış olmuş, olumsuz bakmayınız :)
    O kafaya takma huyu bende de var, kurtulmak gerek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginç bir şekilde öyle olsa da yalnız kalamadığımı farkettim. Garip bir auram var. Ne olursa olsun yanımda birisi oluyor. Herkes gitse bile ruheşim var sonuçta.
      En kısa zamanda kurtulmak gerek. Zarar veriyor. Hemde sandığımızdan daha fazla.

      -Sağlıcakla kalın

      Sil
  8. Bak ben daha çok kendinle konuşup üzüntülerini uzaklaştırma karını vermeni sevdim. Ammaan takma kafaya o kaybetti şeklinde yorum yapıp kafadan atarım olumsuzlukları bende 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bir düşünceyi kafamdan atmam bayağı zor oluyor. Yapışıyor beynime sülük gibi resmen

      Sil
  9. Çeşit çeşit insan var işte, hepsine kafayı takmamak lazım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 il çarpı 7 okul çarpı 9 dershane. Üstüne bir de her insanı deli gibi benim kafaya takmamı topla.
      Bence bu yaşa kadar delirmeden iyi gelmişim.

      Sil
  10. Ana nasıl ifşa oldum , vay be bu nasıl bir araştırmacı bir kişilik , arkadaşını tebrik ediyorum . Yani benim arkadaşlarım zorlasam da okumuyor yada okuyor ama bana çaktırmıyor çünkü arada ağzından kaçırdı bir kaçı :D ama onlar okuyacak diye bir çok şeyi yazamıyorum , düşüncelerimden değilde olan olayla ilgili hepsi kimin kim olduğunu biliyor çok pis kız kavgasına yola açamam bu riski alamam :D
    Allah sana yardımcı olsun o gıcık her şeye burnunu sokan tipleri - maalesef- iyi bilirim , insanı hayattan soğutuyorlar resmen bak şimdi aklıma geldi sinir oldum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi ya okusalar da okumasalar da yazarım ben. Çünkü suratlarına da söylerim. Bu dobralığım yüzünden çok arkadaş kaybetmişliğim var. Pişman mıyım? Tabiki de hayır. (yazar gülüyor)

      Sil