Sanırım okulu bırakıp evleneceğim.

Baştan söyleyeyim ŞAKA yaptım. ŞAKA.  Gerçekten şaka. (Pinterest'te düğün fikirleri bakıyordu)



(Demiştim..)(ŞAKA ŞAKA VALLAHİ ŞAKA çok eskiden beri var bu)

Evet, haftam berbat geçti. Her gün vizem vardı ve her vizeye girişimde 'Okulu bırakıp evlensem mi acaba?' diye düşünüyordum.



(İnstagram'da beni takip edebilirsiniz. En az buradaki kadar eğlenceli şeyler var. 
Kullanıcı adım: yalnizmaozgur )

Sonra her şey yetmiyormuş gibi 20 alacağım sınava girerken arkadaşlarımın biri bana '30 alsam finale girsem yeter.' dedi. 'Ne alaka?' diye yanıtımın üstüne 'Bilmiyor musun 30 alamayan direk kalıyormuş ve finale giremiyormuş. Ve üzerine seneye 2 tane ders alabiliyormuşsun alttan.' demesi üzerine ben çıkışta evlilik hazırlıklarına başladım.

Tamam şakanın cılkını çıkardım da arkadaş benim programcılık kağıdım 0 zaten  calculus da aynı intoduction da farklı değil. Bende finale toplarım diye salmıştım ipi. Sonra ben iptal tabi.


Neyse sonradan ortaya çıktı ki böyle bir şey yokmuş. Ben üst sınıfta olan bir tanıdığıma sorunca durumun asılsızlığı ortaya çıktı. Yani hala finale toplayıp sınıfı geçebilme ihtimalim var. (Eğer imza attırmak yerine sabahları kalkıp okula gidersem tabi)




12 yorum:

  1. Faydalı bir yazı olmuş. Ayrıca kullandığınız şablon ve yazı tipleri birbiri ile uyum içinde. Böyle güzel bloglar görünce mutlu oluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi? (Yazar burada utanıyor) Çok teşekkürler. Siz okumasanız ne yazının ne de blogun güzelliği kalır. Buranın güzel olmasının sebebi sizlersiniz.

      Sil
  2. Basligi gorunce zor bir vize haftasi gecirdigini anladim. Cunku her vize haftasinin vazgecilmez mottosu 'okulu birakip evlenecegim' 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok zordu Nermin ya. Bir de arkadaşlar konuşuyor işte 'sayfa bilmem kaçtaki sorunun bilmem neresi böyle mi?' diye yabancı dil konuşuyorlarmış gibi bakıyordum. O denli berbattı.

      Sil
    2. Anladim canim. Boyle donemlerde duydugu her sey daha tedirgin ediyor insani. Neyse gecti gitti diye bakalim artik. ;)

      Sil
  3. Hahaha çok güldüm ya , bizim kız grubunda ki en küçüğümüz 16 yaşında o pinterest den geçen gelinlik bakıyordu , sonra bir baktık hepimiz bakmaya başlamışız , pinterest bence insanları evlenmeye itiyor , hahaha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele düğün fikirleri falan. Aşırı güzel ve yaratıcılar.

      Sil
  4. ha haaaa ya ne komik yazıyon yaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Deep sayesinde sizi tanımış olduk :) Merhaba :)

    YanıtlaSil
  6. Satırlarda kendimi buldum. İmza attırmaktan vazgeçmeliyiz ama nasıl? :D

    YanıtlaSil