Jüpiter'den haber var!


Hiç sormuyorsunuz Jüpiter'de havalar nasıl, rahat mısın, biz de gelelim mi diye. (yazar burada gülüyor) Siz sormasanız da ben anlatmaya çalışayım.






Blog Hakkında;

Bu yazının hızlı gelmesinin sebebi benim tahminimce minimum iki maksimum dört hafta gibi bir zaman zarfında yazamayacak olmam. İlk nedeni vizeler (sınavlar hepimizin belası) ikinci de benim valide vize haftam geçtikten sonra bir ameliyata girebilir. O yüzden onun yanında refakatçi durmam gerekecek yüksek ihtimalle. (MERAKLISINA: Endişelenmeyin öyle kötü bir ameliyat değil sadece estetik olacak.) 

İlk takipçilerime ve yorumlarıma kavuştum. Bu konuda inanılmaz mutluyum. Blog'u ilk açtığım zaman okunmaması nedeniyle bir süre yok olmuştum etraftan. Fakat kilit nokta gezmekmiş! Başka blogları gezip yorum yaptıkça o blogun sahibi de seni merak ediyor ve sayfanda ufak bir gezintiye çıkıyor. Ve bu böyle zincirleme devam ediyor!

Zamanım oldukça okuyup yorumlama işine devam edeceğim işte.


KA-SIM!

Kasım'da aşk başkadır...Sonbahar....Bla bla bla. Bırakın bunları! Bu Cuma Marvel Sinematik Evren'nin şu ana kadarki en iddalı filmi geliyor!!! (Civil war'ı karıştırmayın bir #TEAMSTARK fanı olarak kalbimde bir yaradır hala..) 





Fantastik film aşığıysanız şimdiden gitmenizi önereceğim bir film. İncepction tadında olduğu söyleniyor ne kadar konuları tamamen farklı olsada. 3D gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum!





Tabikii DR.STRANGE! Bir Marvel fanı olarak Strange'i Benedict Cumberbatch'in canlandıracağı açıklandığından beri ciddi anlamda gün sayıyordum! İnternetteki yorumların çoğunu okudum ve film hakkındaki beklentim Allahu Ekber dağlarını aşmış durumda! Umarım gittikten sonra üzülerek çıkmam salondan.
Merak etmeyin ama. İzledikten sonra yorum yazısı yazacağım tabi ki de!!




(Kahramanlar gerçekte yoktur. Olsalardı bile ben onlardan biri olmazdım.)
Büyük konuşmuş demek kii (yazar burada gülüyor)







BestBuddies gibi değiller mi ya. Martin Freeman Civil War ile MCU'ya giriş yaptı. Ardından Benedict Dr.Strange rolü ile onu takip etti.  Hobitt'te de ejderha seslenirmesini Benedict tarafından yapıldı belki bilmeyenleriniz vardır. BBC's Sherlock'un hastasıyım zaten. Tabi yeni bölümler 2017 de gelecek. (Ağlıyor...) Olsun sorun değil çünkü cidden beklediğimize değiyor her bölüm. 




Tam bir Robert Downey JR. manyağı olduğumu söylemiş miydim? Kendisi benim idolüm olur. 




Devam edersek sinemalardan belki bilenlerimiz vardır geçen aya John Statham'ın başrolünde olduğu Suikast vizyona girdi.



Kendisi benim Favori oyuncular top 10 listemde bulunmaktadır. Fakat bu ay zamanım olmadığı için gidemeyeceğim. Vizeler geçtikten sonra internetten izlemeyi düşünüyorum. Bunun hakkında da bir şeyler karalarım  muhtemelen.

VE SON OLARAK;



11 Kasım. Ajandalarınıza not alın gençler.

Oldum olası uzaylı filmlerine bayılmışımdır. Göçebe'nin konusu cezbetmişti beni mesela fakat gelin görün ki filmi o kadar başarılı değildi konu harika olmasına rağmen. (Bknz: Stephenie Meyer) Yine üstüne harika bir kadro var. Amy Adams'ın American Hustle'daki -ki bir klasik olmuştur- performansı harikaydı. Jeremy Renner' da bizim Hawkeye'mız zaten.




(Gülümseyin ve el sallayın çocuklar.Gülümse ve el salla.)


Uzun olacak demiştim ama burada keseyim en iyisi. Son olarak Marvel hayranı var mı aranızda ve bu filmler, oyuncular hakkındaki düşünceleriniz nedir? Paylaşırsanız mutlu olurum.

Nefes almayı unutma Dünyalı!
Sonra görüşürüz!
https://www.youtube.com/watch?v=EGSoYfZDs98

20 yorum:

  1. Dr. Strange'yi ilk defa görüyorum efendim, ama harika duruyor :)
    Sınavarınızda başarılar! :)
    (yorumcu burada gülümsüyor ve el sallıyor)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler umarım olaysız şekilde hallederim :(

      Sil
  2. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım bende beklerim 😊
    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Takibe almışsınız 😊Ama geri çıkmışsınız😕

      Sil
    2. tekrar takip ettim olmuş dimi? acemi hatası

      Sil
  4. bloglarda etkileşim gerçekten önemli :) vize döneminde başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anca girebildim kusura bakma gecikme için. (yazar burada üzülüyor) ahh ah daha haftanın ortasına yeni geldik çoğu gitti ama zorları kaldı. Pek başarılı olmadım ya. Artık finallere. (çalışmadı) (kaldı)
      evet kesinlikle çok önemli ben de yeni olduğumdan takip ettiğim çok blog yok. Önerirseniz çok sevinirim

      -Sağlıcakla kalın.

      Sil
  5. Adana'yı görünce direk takibe aldım, keşif etkinliğinde gördüm sizi de. Ben de bloguma beklerim. :)
    lilaninguncesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. takibe aldım.(yazar burada gülümsüyor tatlı bir blogger bulduğu için) Adana. Adana. 7 şehir gezdim ama kanım bir tek bu şehre ısındı. Bu şehrin ruhu ayrı.

      -Sağlıcakla kalın

      Sil
  6. Doktor Strangeyi Şiddetle tavsiye ederim hatta kendim bugün yazdım :)Muhakkak izle derim Mümkünse 3D ile çok iyidi. Suikast Çok begenmedim. Beni sarmadı açıkçası Diğerlerin ide tavsiye ederim hepsi güzel :) Paylaşımın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (yazarın gözleri kalp kalp) tabikii çıktığı gün ilk seansına gittim 3D ile. Bir Marvel fanı olarak tabiki çıkardıkları bütün filmlere çıktığı gün gitmiyoruuum. (gidiyordu.)
      Zaten Benedict ikinci favori oyuncum. Gönlümüzün Sherlock'u.
      Aklıma geldikçe yazılarını okurken bir şeyler, karalıyorum altına bırakıyorum işte. (yazar burada gülümsüyor)

      -Sağlıcakla kal

      Sil
  7. Yazım tarzınızı çok sevdiğimi söylemeden geçemeyeceğim. (yorumcu gülümsedi ve klavyeye gömüldü) Blog keşif etkinliğinden önce de takip etmiştim. Şimdi tekrar görüp geldim. (yorumcu buralar değerlenecek bakışı attı) Bu arada sınavlarında başarılar dilerim. Eğer vaktin olursa bana da beklerim. http://levlagridekisiyah.blogspot.com.tr/
    Bu arada doktor strange gerçekten çok güzeldi, birkaç gün önce ben de yorumumda bahsettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. takibe aldım.
      Emojilerden ziyade bu yazım tarzının blog ortamında duyguları ifade etmek için en iyi yol olduğunu düşünüyorum.(bu nasıl cümle oldu yaa)

      -sağlıcakla kal

      Sil
  8. Bakalım bana Dr. Strange'yi izlemek ne zaman nasip olacak. :)

    YanıtlaSil
  9. Güzel ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu izlemeye alırsanız sevinirim... http://hastaliktakip.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  10. ya sen hep böyle anlat yaaa :)

    YanıtlaSil